Închide
Menu

Parteneri

Pentru noi, cei din cadrul companiei Ewals Cargo Care, relațiile cu partenerii noștri sunt deosebit de valoroase. Colaborarea reprezintă o parte a succesului nostru și a succesului clienților noștri, de aceea suntem întotdeauna în căutarea unor noi parteneri care să ne ajute să ne menținem flota de 3700 de remorci în permanentă mișcare.

Obiectivul nostru constant este de a instaura colaborări pe termen lung, bazate pe încredere, calitate și avantaje pentru ambele părți. Deoarece ținem în permanență pasul cu ultimele noutăți din domeniul nostru de activitate, flota și remorcile noastre sunt întotdeauna dotate cu cele mai recente tehnologii și au un design modern.

Transport excelent prin colaborare

Alăturați-vă rețelei noastre europene de parteneri și deveniți membru al comunității Ewals.

Citește mai mult Alăturați-vă nouă

eaf-20170707-064_filter.jpg

Alăturați-vă comunității noastre,
Deveniți cel mai bun conducător auto

Programul nostru în 6 pași vă permite să vă îmbunătățiți abilitățile de conducere a vehiculelor și să deveniți conducător auto în cadrul firmei Ewals Cargo Care.

Program de formare a conducătorilor auto

249_filter.jpg

Filmulete instructionale accesibile usor

Short videos that you can view everywhere, whether you are in training or at a customer site. /  Filmulete instructionale ce pot fi vizualizate oriunde, indiferent ca participati la un instructaj sau sunteti la adresa unui client.

Filmulete instructionale pentru soferi

Transport prin subcontractori

Pentru a ne menține flota de peste 3700 de remorci în mișcare și pentru a ne utiliza rețeaua la nivel optim, avem nevoie în mod constant de o flotă flexibilă și calitativă de transporturi de marfă în Europa. Sunteți un transportator sau un subcontractor motivat și sunteți interesat să conduceți pentru noi? Nu ezitați să vă alăturați nouă! Toate colaborările cu subcontractorii noștri vizează menținerea relațiilor pe termen lung. Acest lucru este susținut de numeroasele beneficii pe care le oferim comunității noastre partenere.

Informatiile Companiei
Informaţie companie