2018: Servicii Logistice de Ultimă Generație

Lumea și societatea în care trăim evoluează cu rapiditate și același lucru se întâmplă și cu domeniul nostru de activitate. Ca și companie, ne adaptăm la această nouă realitate. Decât să acceptăm pur și simplu noua situație, noi preferăm să preluăm conducerea, dezvoltând noi inițiative care să vină în sprijinul clienților noștri, în societatea actuală.

2017: Continuarea extinderii în Europa Centrală și Europa de Est

Pentru a continua extinderea legăturilor Ewals Cargo Care în Europa Centrală și în Europa de Est, au fost deschise noi agenții în Austria, Ungaria și Croația.

2013: Crearea unui nou standard

Pentru a găsi o soluție la clasica problemă a tendinței de aglomerare a mărfurilor în remorcă, Ewals Cargo Care a lansat remorca Mega Huckepack XLS cu prelată întărită. Această inovație a contribuit la crearea unui nou standard în domeniul securității și siguranței mărfurilor.

Citește mai mult
2008: Lansarea remorcii Mega Huckepack

Făcând încă un pas înainte, în dezvoltarea rețelei europene de transport multimodal, Ewals Cargo Care a lansat în anul 2008 remorca Mega Huckepack. Prin această inovație s-a lansat o unitate de transport multimodal, perfectă pentru transportul rutier, feroviar și pentru transportul maritim pe distanțe mici.

Citește mai mult
2007: Ducerea mai departe a moștenirii

Sjoerd, Pim și Bram Ewals reprezintă cea de-a patra generație Ewals la conducerea companiei. În anul 2007, aceștia au preluat conducerea, după decesul Directorului Executiv Henk Ewals.

2006: Aniversarea a 100 ani de Ewals

Ewals Cargo Care marchează un eveniment deosebit de important, aniversarea a 100 de ani, cu mândria de a fi rămas o companie de familie, timp de un secol. Cu această ocazie, am construit o remorcă deschisă absolut unică, cu bar și sală de ședințe, pentru primirea clienților și partenerilor noștri.

2004: Înființarea Turnului de control

Pentru a face față fluxurilor de mărfuri și de informații din ce în ce mai complexe, Ewals Cargo Care a înființat Turnul de control pentru optimizarea lanțurilor de aprovizionare, atât pe partea de producție și achiziție, cât și pe partea de distribuție.

Citește mai mult
1994: Unirea forțelor

Ewals Transport și Cargo Care și-au unit forțele și împreună au creat compania Ewals Cargo Care. Aceasta îmbină experiența acumulată de firma Ewals Transport în domeniul transporturilor rutiere pe rute continentale, al gestionării transporturilor și al depozitării, cu gama largă de servicii de transport cu nave tip Ro-Ro între Regatul Unit, Peninsula Scandinavă și restul Europei continentale, puse la dispoziție de firma Cargo Care. Noua companie a dezvoltat și mai mult posibilitățile de transport multimodal, în cadrul rețelei europene.

1992: Extinderea serviciilor de transport cu nave tip Ro-Ro în Suedia

Următorul pas în dezvoltarea Rețelei de Transport Multimodal îl reprezintă efectuarea serviciilor de transport cu remorci Mega, între Regatul Unit și Suedia. Serviciile de transport cu nave tip Ro-Ro către Suedia sunt acum perfect completate de serviciile de transport Ewals din Europa continentală.

Citește mai mult
1990: Schimbarea industriei, datorită remorcii Mega

Lansarea remorcii Mega în parteneriat cu industria autovehiculelor reprezintă un pas enorm în optimizarea transporturilor. Această inovatoare remorcă are o capacitate de 100 m³ în care unitățile de încărcătură pot fi stivuite pe o înălțime interioară de până la 3 metri. De asemenea, această remorcă este ideală și pentru transportul mărfurilor cu greutate mică sau al containerelor înalte de tip HC.

Citește mai mult
1984: Lansarea serviciilor de transport cu nave tip Ro-Ro

În cadrul unuia dintre primii pași în realizarea Rețelei noastre de Transport Multimodal, au fost lansate serviciile de transport neînsoțit cu nave Ro-Ro (nave maritime pentru transport vehicule) între Regatul Unit și Olanda, Belgia și Germania, lansare ce a dus la crearea de numeroase noi oportunități.

Citește mai mult
1983: Depășirea greutăților

Un incendiu deosebit de puternic a distrus complet depozitul din Tegelen. Firma Ewals a trecut prin momente dificile, pentru a gestiona daunele și pentru a reconstrui întregul depozit. Datorită perseverenței noastre și susținerii continue din partea clienților, în cele din urmă firma Ewals a fost gata să meargă înainte și să își continue drumul spre succes.

1974: Explorarea unor noi teritorii

Clienți cum ar fi Vauxhall, Ford și KNP apelează la firma Ewals cu o creștere semnificativă a volumului cifrei de afaceri, ducând rapid la apariția nevoii de extindere a serviciilor pe teritoriul Regatului Unit. Aceste noi teritorii devin parte a rețelei europene a firmei Ewals, rețea care în prezent oferă servicii unui număr mult mai mare de clienți.

1950: Reconstrucția industriilor

În timpul reconstrucției postbelice a Europei, firma Ewals cunoaște o dezvoltare rapidă. Mai ales în Germania, unde a fost necesară reconstrucția industriei prelucrării oțelului și a produselor chimice.

1906: Totul a început cu un cal și o cotigă

În anul 1906, Alfons Ewals a pus bazele companiei noastre, cu un cal, o cotigă și cu foarte multă ambiție. După mai mult de un secol, cea de-a patra generație Ewals duce mai departe cu mândrie moștenirea rămasă de la acesta, în cadrul companiei noastre de familie.