Închide
Menu

Ce înseamnă să lucrați la Ewals Cargo Care

La Ewals Cargo Care, ne mândrim cu faptul că suntem o afacere de familie. De la începuturile aceastei afaceri, acum peste 100 de ani, când am pornit la drum cu un cal, cu un cărucior de transport și cu foarte multă ambiție și până în prezent, am devenit o companie internațională prezentă pe întreg teritoriul Europei. Cu peste 2400 de angajați ce lucrează în 17 state europene diferite, vă oferim șansa de a lucra alături de persoane foarte diferite, ce provin din culturi foarte diferite. Atmosfera în cadrul companiei noastre este una de familie și punem accentul pe dezvoltarea personală a oamenilor noștri. Această dezvoltare este, totodată, și o necesitate, deoarece industria noastră este în permanentă schimbare, iar noi ne dorim să ne menținem printre primii. Aceasta înseamnă că oferim angajaților noștri posibilitatea de a intra în contact cu cele mai recente tehnologii, cunoștințe și informații, în timp ce muncim împreună pentru a ne menține cu un pas în fața celorlalți. Alăturați-vă nouă și investiți în viitorul dumneavoastră!

Colegii noștri

Citește mai mult

“I truly feel I can make a difference here”

Annika works as a Project Manager Finance at Ewals Cargo Care. After finishing her graduation internship at Ewals a few years ago, she decided she wanted to stay at the company.

Citește mai mult

“Our company is an excellent place for young people with an ambition to grow”

As a Client Desk Operator, Ruud has worked at Ewals Cargo Care for nearly 4 years. He started out as an assistant at the Customer Care department, and now manages the orders for some 50 customers.

Citește mai mult

“Our CEO knows everyone by name”

After having worked as a truck driver for almost 15 years, Paul became a Planner at Ewals Cargo Care almost 5 years ago. Today, he is a Floater at the trailer planning.

Toate

Alăturați-vă familiei Ewals

A lucra la Ewals Cargo Care înseamnă mai mult decât o slujbă la o companie internațională de renume din domeniul logisticii. Deveniți, de asemenea, o parte a familiei noastre europene. În ciuda numeroaselor diferențe culturale, cu toții împărțim același ADN Ewals: suntem cu picioarele pe pământ, dar și antreprenoriali, rămânând axați pe colaborare. Ne împărtășiți pasiunea pentru logistică și vreți să vă alăturați familiei noastre?

Vă oferim diverse oportunități de carieră in dispecerat indiferent daca sunteti la inceput de drum sau doriti o schimbare intr-o noua directie, locuri de muncă în transportul de mărfuri, planificarea transporturilor sau locuri de muncă în domeniul financiar, asistență pentru clienți, administrație sau vânzări. Vizitați secțiunea noastră de oportunități de carieră și fiți inspirat/ă de posturile noastre vacante actuale sauvă puteți depune candidatura deschisă.